Πληροφορίες

Η σελίδα αυτή είναι μια Ορθόδοξη ομολογία και παρουσία στο ομιχλώδες και βαλτώδες πεδίο του ιντερνετ. Παράλληλα αποτελεί και μια προσπάθεια πνευματικής ενημέρωσης για έναν πιστό. Καλή πλοήγηση.


info[@]pistos[.]gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Το Όνομα σας
 • Το Email σας
 • Το μήνυμα σας
 •  

Βρίσκεστε εδώ:

Κληρικά

 • Αφίχθη στη Χίο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (Φώτο)

  Έφτασε στις 10 το πρωί αεροπορικώς στη Χίο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τους Μητροπολίτες Ζακύνθου Χρυσόστομο, Σύρου Δωρόθεο και Κηφισίας Κύριλλο.

  Επίσης τον Αρχιεπίσκοπο συνοδεύουν ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Γαβριήλ Παπανικολάου και ο Χιώτης Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου, Αρχιμ. Μάρκος Βασιλάκης.

  Στις 12 το μεσημέρι θα προεξάρχει στην εξόδιο ακολουθία του ποιμενάρχη του νησιού μακαριστού μητροπολίτη Χίου κυρού Διονυσίου.

  Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Χίου με επικεφαλής τον τοποτηρητή Σεβ. Μητροπολίτη Μηθύμνης κ. Χρυσόστομο.

  Εκτός των άλλων στον αερολιμένα «Όμηρος» της Χίου, έδωσαν το παρόν, ο Ταξίαρχος διοικητής της 96 ΑΔΤΕ, Μενέλαος Μεϊμάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Κώστας Γανιάρης καθώς και ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνοδεία του Αρχιεπισκόπου, ήταν και ο Χιώτης Εφοπλιστής καπετάν Παναγιώτης Τσάκος.

  Μετά την άφιξη η πομπή κατευθύνθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

  Δείτε τις φωτογραφίες από την υποδοχή του Αρχιεπισκόπου, από το Kounoupi.gr

  ...

  Πηγή