Πληροφορίες

Η σελίδα αυτή είναι μια Ορθόδοξη ομολογία και παρουσία στο ομιχλώδες και βαλτώδες πεδίο του ιντερνετ. Παράλληλα αποτελεί και μια προσπάθεια πνευματικής ενημέρωσης για έναν πιστό. Καλή πλοήγηση.


info[@]pistos[.]gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Το Όνομα σας
 • Το Email σας
 • Το μήνυμα σας
 •  

Βρίσκεστε εδώ:

Κληρικά

 • Ο Θυατείρων Γρηγόριος στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

  Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος δέχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 18 Ιουλίου 2011, το Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριο.

  Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Κύπρο, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου, Πολυούχου της γενέτειρας του Μαραθόβουνου.

  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Μακαριώτατο, ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να πληροφορήσει τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για την πορεία της Ελληνικής Ομογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, την οποία και διακονεί από το 1959 και προΐσταται της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας από το 1988.

  Αντάλλαξαν, επίσης, σκέψεις για τα σύγχρονα προβλήματα που ταλανίζουν τον άνθρωπο και τους απασχόλησε ιδιαίτερα το μέλλον της Ορθοδοξίας και της ελληνικής και κυπριακής  Ομογένειας ανά το κόσμο, και ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με γεύμα, το οποίο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου παρέθεσε προς τιμή του Αγίου Θυατείρων.

  ...

  Πηγή