Πληροφορίες

Η σελίδα αυτή είναι μια Ορθόδοξη ομολογία και παρουσία στο ομιχλώδες και βαλτώδες πεδίο του ιντερνετ. Παράλληλα αποτελεί και μια προσπάθεια πνευματικής ενημέρωσης για έναν πιστό. Καλή πλοήγηση.


info[@]pistos[.]gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Το Όνομα σας
 • Το Email σας
 • Το μήνυμα σας
 •  

Βρίσκεστε εδώ:

Κληρικά

 • Στη Χίο ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος

  Στη Χίο βρίσκεται από το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να προστεί της εξοδίου ακολουθίας  του Μακαριστού Μητροπολίτη Χίου, κυρού Διονυσίου που θα τελεστεί στις τρεις το μεσημέρι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου.

  Ο Αρχιεπίσκοπος που έφθασε στις 10.00 το πρωί με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνοδευόταν από τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Χρυσόστομο, το Μητροπολίτη Κηφισίας κ. Κύριλλο, το Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο, τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτη Γαβριήλ Παπανικολάου και τον Χιώτη Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιμανδρίτη Μάρκο Βασιλάκη.

  Στο αεροδρόμιο τους υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Χίου και επικεφαλής τον τοποτηρητή Άγιο Μήθυμνας κ.κ. Χρυσόστομο. Εκτός των άλλων στον αερολιμένα «Όμηρος» της Χίου, έδωσαν το παρόν, ο Ταξίαρχος διοικητής της 96 ΑΔΤΕ, Μενέλαος Μεϊμάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Κώστας Γανιάρης καθώς και ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνοδεία του Αρχιεπισκόπου, ήταν και ο Χιώτης Εφοπλιστής καπετάν Παναγιώτης Τσάκος. Μετά την άφιξη η πομπή κατευθύνθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

  Η ταφή του εκλιπόντος Ποιμενάρχη της Χίου θα πραγματοποιηθεί στον Άγιο Μακάριο στο Αίπος.

  ...

  Πηγή