Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Aπό τους μισθούς θα παίρνουν την έκτακτη εισφορά!

  Aπό τους μισθούς θα παίρνουν την έκτακτη εισφορά!

  Απευθείας από τον μισθό θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά στα εισοδήματα, προκειμένου τα κρατικά ταμεία να μην χάσουν ούτε ευρώ από το «χαράτσι» και τους τυχόν ανυπάκουους κακούς Έλληνες πολίτες.

  Ετσιθελικά λοιπόν, όπως το συνηθίζει ο Συνταγματολόγος της Πασοκικής Δημοκρατίας Ευ. Βενιζέλος θα απλώνει το χεράκι του και θα αρπάζει δίχως να μας ρωτήσει το γάλα του παιδιού μας!

  Ο Αντιβασιλεύς, …ουπς συγνώμη, ο Αντιπρόεδρος της Ελλάδας ανακοίνωσε επίσης και την απόφαση να ανασταλεί η υποχρεωτική επέκταση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων σε επίπεδο επιχείρησης μέχρι το τέλος του σταθεροποιητικού προγράμματος… δηλαδή μέχρι την συντέλεια!!!

  Βέβαια, ούτε κουβέντα ο Αντιβασιλεύς… όπα μπαρντόν ο Αντιπρόεδρος για το άδειασμα των Τροικανών που είπαν ότι ουδέποτε το ζήτησαν αυτοί το συγκεκριμένο μέτρο!

  Βέβαια… μεταξύ μας το ζήτησε ο σχιστομάτης ιμιτασιόν Γερμανός Υπουργός Οικονομίας, που ήρθε εδώ και συμφώνησε με τον Χρυσοχοϊδη να φτιάξουν μία ωραία «Καλκούτα»!

  Εκβιάζει ο Μπένι τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

  Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε και απείλησε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που σκέφτονται την «ανταρσία», πως η ψήφιση του συγκεκριμένου άρθρου είναι προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της 6ης δόσης! (όπως κάθε ψήφιση άλλωστε), μάλιστα τους «έδειξε» για άλλη μία φορά ως υπευθύνους της χρεοκοπίας, εάν δεν πράξουν το «χρέος» τους!

  Μία συμβουλή προς τους συμπαθείς κατά τα άλλα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ! Ήδη έχουμε χρεοκοπήσει, εκτός και αν ο Μπένι δεν εννοεί τους Έλληνες, αλλά την δική του «Ελλάδα»! (βλέπε τράπεζες, επιχειρηματίες, κολλητούς κλπ)!

  Η δική μας Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει μεγαλειότατε! Που ζείτε;

  Εδώ λιποθυμούν από την πείνα οι μαθητές δεν το ακούσατε εσείς ;

  Και μην «τσιμπάτε» από την συνάδελφό σας φράου Διαμαντοπούλου, ότι αυτά δεν υπάρχουν, γιατί αν δεν τα πιστεύετε βγείτε μία βόλτα με την BMW των 700.000 € να το τσεκάρετε!

  Και εσείς κύριοι Βουλευτές εάν είστε Έλληνες και όχι απλά ΠΑΣΟΚΟΙ ε… απλά αποδείξτε το και σε εμάς!

  prionokordela.gr

  Οκτωβρίου 13, 2011 - Αναρτήθηκε από τον/την Μιλήσιος | "Greek National Pride" blog, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ, OIKONOMIA

  Κανένα σχόλιο ακόμα.

  ...

  Nationalpride


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι