Πληροφορίες

Η σελίδα αυτή είναι μια Ορθόδοξη ομολογία και παρουσία στο ομιχλώδες και βαλτώδες πεδίο του ιντερνετ. Παράλληλα αποτελεί και μια προσπάθεια πνευματικής ενημέρωσης για έναν πιστό. Καλή πλοήγηση.


info[@]pistos[.]gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Το Όνομα σας
 • Το Email σας
 • Το μήνυμα σας
 •  

Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Για ανταλλακτικά το Mirage 2000BGM που ανελκύσθηκε-Ανανέωσις

  Δυστυχώς και παρά τις ελπίδες που είχαν διαφανεί αρχικά, λόγω της καλής εικόνας που παρουσίαζε εξωτερικά, το Mirage 2000BGM δεν θα μπορέσει να πετάξει εκ νέου στους ουρανούς του Αιγαίου.

  Η πτητική αποκατάστασή του θα ήταν εφικτή, πλην όμως θα κόστιζε δυσανάλογα πολλά χρήματα για ένα αεροσκάφος που βαίνει προς τη Δύση του επιχειρησιακού του βίου, όντας μη εκσυγχρονισμένο, καθιστώντας την επένδυση μη συμφέρουσα από οικονομικής απόψεως.

  Όπως ανέφεραν σε σχετικά ρεπορτάζ τους στις αρχές Ιουλίου οι κόμβοι «fox2magazine.net» και το αγγλόφωνο «defencegreece.com», όταν είχε ανελκυστεί το Mirage που είχε από λάθος επιχειρήσει προσθαλάσσωση λίγα μόλις μέτρα πριν το αεροδρόμιο της Σκύρου (Σμηναρχία Μάχης), στο τραπέζι βρισκόταν η προοπτική αναβάθμισης των Mirage 2000 σε Mirage 2000-5, γεγονός που διευκόλυνε τα μέγιστα στην όσο το δυνατόν πιο οικονομική αποκατάσταση των προβλημάτων.

  Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) έχει αποφασίσει να αξιοποιήσει μέρη του αεροσκάφους για ανταλλακτικά.

  Από την «περιπέτεια» του ελληνικού μαχητικού κρατάμε την εντυπωσιακή προσπάθεια των χειριστών να αυξήσουν όσο το δυνατόν τις πιθανότητες διάσωσης του αεροσκάφους, και την εντυπωσιακή προσπάθεια – επιχείρηση ανέλκυσης της ατράκτου από την εξειδικευμένη μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας.  πηγη


  ...

  Πηγή