Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Γυρνα πίσω Λουκά! Έχουμε πήξει στην Μπίλντεμπεργκ! Θέλουμε και Τριμερή στο παιχνίδι… Με Παπαχελά και Βουρλούμη αντιπροέδρους!

  ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: Γυρνα πίσω Λουκά! Έχουμε πήξει στην Μπίλντεμπεργκ! Θέλουμε και Τριμερή στο παιχνίδι… Με Παπαχελά και Βουρλούμη αντιπροέδρους!
  skip to main | skip to sidebar

  Γυρνα πίσω Λουκά! Έχουμε πήξει στην Μπίλντεμπεργκ! Θέλουμε και Τριμερή στο παιχνίδι… Με Παπαχελά και Βουρλούμη αντιπροέδρους!

  Γυρνα πίσω Λουκά! Έχουμε πήξει στην Μπίλντεμπεργκ! Θέλουμε και Τριμερή στο παιχνίδι… Με Παπαχελά και Βουρλούμη αντιπροέδρους! Τον Ροκφέλλερ μελέτησε ο Καμμένος στην τελευταία του ομιλία… Να σου και ο Λουκάς! Δεν ζήταγες ένα τσουβάλι …CDS βρε Πάνο; Η "Τριμερής Επιτροπή" είναι μια διεθνής λέσχη ισχύος, ένα παγκόσμιο δίκτυο κορυφαίων πολιτικών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών, από Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία! Στήθηκε το 1973 μετά από εντολή του μεγιστάνα Ντέιβιντ Ροκφέλλερ στον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, Σύμβουλο Ασφαλείας έπειτα του Κάρτερ, το οποίο λέγετε ότι ανέβασε η αυτοκρατορία Ροκφέλλερ, που ελέγχει πετρελαϊκές εταιρείες, γιγάντιες τράπεζες, την JB Morgan (!), την καρδιά του Μανχάταν και αποτελεί μια παγκόσμια δύναμη με πολλά πλοκάμια, το απόλυτο εργαλείο Παγκοσμιοποίησης, που διαχέει τις πολιτικές και τις κατευθύνσεις της για την πορεία του κόσμου, των οικονομιών και των κρατών, μέσω των των τριών μεγάλων ομάδων μελών σε Β. Αμερική, Ευρώπη και Ιαπωνία!\

  Μέλος της Ομάδας των εκλεκτών 170 της Ευρώπης, είναι ο Λουκάς Παπαδήμος, όπως φαίνεται στο έγγραφο-ντοκουμέντο, μαζί με τον Αλέξη Παπαχελά (!!!), τον Πρόεδρο του ΙΟΒΕ Οδυσσέα Κυριακόπουλο, αλλά και τον Παναγή Βουρλούμη, πρων Πρόεδρο του ΟΤΕ!!! Φυσικά στην Τριμερή Επιτροπή είναι ενεργό μέλος και ο φίλος του Παπαχελά, Νίκολας Μπερνς… Ενδεικτικά έχουν παρελάσει επίσης στο παρελθόν από την Παγκόσμια αυτή "Αράχνη", πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ όπως ο Τζορτζ Μπους και ο Κλίντον, ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι, ο Χόλμπρουκ, ο Κίσινγκερ και ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Αλαν Γκρίνσπαν!

  olympia

  ...

  Πηγή


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι