Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Κοροϊδεύουν το λαό με το ιερό θέμα της «Εθνικής Κυριαρχίας»..


  Από τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος έκανε τη γνωστή πρόταση για ψήφιση του νέου καταστρεπτικού για τον ελληνισμό μνημονίου, πετάχτηκαν διάφοροι αυτόκλητοι ερμηνευτές άλα κάρτ του Συντάγματος και δη του άρθρου 28, από τα δύο κόμματα εξουσίας, αλλά και παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ, οι οποίοι άρχισαν να κάνουν....
  πολιτικά «παιχνίδια» με το ιερό θέμα της Εθνικής Κυριαρχίας.
  Προκειμένου να αποφύγουν την ψήφιση του νέου εθνοκτόνου μνημονίου, με 180 βουλευτές, που θα σημάνει και την έναρξη του ξηλώματος του υπεύθυνου πολιτικού συστήματος, ισχυρίζονται ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το εάν το νέο μνημόνιο θέτει θέμα Εθνικής Κυριαρχίας. Μερικοί μάλιστα έφτασαν στο σημείο να λένε ότι δεν απαιτείται καν ψήφιση από τη Βουλή, αφού ο υπουργός των οικονομικών έχει με βάσει το αρχικό μνημόνιο, εξουσιοδότηση να υπογράφει κάθε νέα συμφωνία μόνος του. Το τελευταίο, εμείς το βλέπουμε λίγο χλωμό για να το αποτολμήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 
  Γιατί κοροϊδεύουν όλοι το λαό;
  Όλοι το γνωρίζουμε πλέον. Η Εθνική Κυριαρχία έχει ήδη παραχωρηθεί. Οι εχθροί έχουν ήδη περάσει. Το Σύνταγμα έχειde facto καταλυθεί και η εξουσία ασκείται πραξικοπηματικά.
  Γιατί μας κοροϊδεύουν και μας αποκοιμίζουν τόσο;;;
  Τώρα που χρειαζόμαστε αλήθεια, αφύπνιση, ενότητα και αλληλεγγύη, για να σηκωθούμε, να ανασκουμπωθούμε και να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί την επερχόμενη καταστροφή, δυστυχώς, ακόμα και τώρα, το πολιτικό σύστημα συνεχίζει να μας ναρκώνει και να μας διχάζει.. 
  Διαπλεκόμενα συμφέροντα και ατομικές πολιτικές καριέρες σου λέει...
  Μετά αναρωτιόμαστε πως φτάσαμε ως εδώ.
  hassapis-peter