Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας, εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών


  Κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στο κέντρο της Αθήνας, εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών

  Σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος» στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία.

  Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλοζωϊκή εταιρεία σημειώνει: "Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών.


  Μια είδηση που πραγματικά σοκάρει. Πρόκειται για καταγγελία που εάν ισχύει αποδεικνύει τον ρυθμό με τον οποίο η ελληνική κοινότητα εκβαρβαρίζεται, επιστρέφοντας πίσω σε συνθήκες μεσαίωνα.

  Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.

  Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, ενώ κατήγγειλαν το γεγονός από το Σάββατο που το είδαν τη Δευτέρα στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών. Σημειώνουμε ότι η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.

  Καλούμε κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει τα γεγονότα που βλέπει στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες πρέπει να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο που στηρίζεται στα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, κολάζοντας ποινικά τέτοιου είδους συμπεριφορές."

  Ενώ η ανακοίνωση κλείνει με την εξής πολύ εύστοχη παρατήρηση: "Αναρωτιόμαστε αν μεταναστεύσουν στη χώρα μας και φυλές με ανθρωποφαγικές συνήθειες, θα επιτρέψουμε να σφάζονται και να τρώγονται συμπολίτες μας;"

  Εάν αυτό σημαίνει δυνητικά κάποιες ψήφους για κάποιους, ίσως να δούμε ακόμη και αυτό. Η εάν σημαίνει να μην κατηγορηθούν ως ... ρατσιστές πάλι μπορεί να το δούμε. Άλλωστε όλα τα έχουμε δει πια. Αν σκεφτούμε και τις καταγγελίες περί "απαγωγών" σκυλιών από ασιάτες που τελευταία όλο και πυκνώνουν, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για ένα ... εμπόριο το οποίο ανθίζει στις πολυπολιτισμικές γειτονιές της Αθήνας.  ellinonea

Δημοφιλη αρθρα

Λογοι