Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Μήνύει την εισαγγελέα ο δήμαρχος Καλύμνου  Την τέως εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κω, μηνύει ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν στην υπόθεση για το ΧΥΤΑ Καλύμνου, θέτοντας την στο αρχείο.

  Ο κ. Διακομιχάλης μαζί με τον μηχανικό Γιάννη Τάτση, πριν από 20 περίπου μήνες, προσέφυγε στη δικαιοσύνη για το σκάνδαλο –όπως το χαρακτήρισε- των 500.000 ευρώ που εισέπραξε ο εργολάβος του έργου του ΧΥΤΑ Καλύμνου χωρίς να πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες εργασίες.
  Μάλιστα υπέβαλε και σχετικές μελέτες εμπειρογνωμόνων.

  Ο δήμαρχος Καλύμνου τώρα, όπως δήλωσε στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ οργισμένος, ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα εφετών, του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και του υπουργού Δικαιοσύνης τον οποίο θα επισκεφθεί για το θέμα αυτό.

  Αυτό που εξόργισε τον κ. Διακομιχάλη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, είναι το γεγονός ότι, εντελώς τυχαία η απόφαση της κυρίας εισαγγελέως ελήφθη λίγο πριν φύγει με μετάθεση από την Κω και εντελώς τυχαία την απόφασή της αυτή πριν ανακοινωθεί την γνώριζαν φίλοι του εργολάβου μία εβδομάδα νωρίτερα και την διαλαλούσαν στα καφενεία του νησιού της Καλύμνου, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ν. Μακαρούνα που υπήρξε αυτήκοος μάρτυρας.

  Σήμερα ο δήμαρχος Καλύμνου απειλεί «Θεούς και δαίμονες» που δεν διαφυλάσσουν το δημόσιο συμφέρον. Πάντως, όπως είπε, ελπίζει ότι οι προϊστάμενοι της κυρίας εισαγγελέως που θα μηνύσει, θα διαφυλάξουν το κύρος της δικαιοσύνης και θα αποδώσουν το δίκαιο.

  Ο εργολάβος του ΧΥΤΑ που κατηγορείται στην υπόθεση, παρεμβαίνοντας τόνισε ότι έλαμψε η αλήθεια και έκανε λόγο για απώλεια της ψυχραιμίας του κ. Διακομιχάλη.

  Δείτε το Video  Πηγή


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι