Πληροφορίες

Η σελίδα αυτή είναι μια Ορθόδοξη ομολογία και παρουσία στο ομιχλώδες και βαλτώδες πεδίο του ιντερνετ. Παράλληλα αποτελεί και μια προσπάθεια πνευματικής ενημέρωσης για έναν πιστό. Καλή πλοήγηση.


info[@]pistos[.]gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

 • Το Όνομα σας
 • Το Email σας
 • Το μήνυμα σας
 •  

Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Νέες προκλήσεις από τον Τ. Ερντογάν

  Νέες επιθετικές δηλώσεις έκανε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

   Ειδικότερα, ισχυρίστηκε ότι μετά τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, η οικονομία των Ελληνοκυπρίων «βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού». Είπε επίσης ότι δεν θα αποτελούσε έκπληξη εάν κατέρρεε πλήρως η οικονομία της «ελληνοκυπριακής διοίκησης», όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία, «όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα».

   Ο Τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το ψευδοκράτος έχει πετύχει αξιοζήλευτα αποτελέσματα στον τομέα των δημόσιων, όπως είπε, οικονομικών, σε αντίθεση με πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν έχουν καταφέρει να περάσουν τις εξετάσεις και η οικονομία τους υποβαθμίστηκε.

   

  «Ενδεχομένως να είναι καίριος ο τραυματισμός της οικονομίας της Κύπρου από το μη διερευνηθέν ακόμα τραγικό περιστατικό – όπως εξάλλου είναι και η οικονομία της Ελλάδας – αλλά πρέπει να ξέρει πολύ καλά ο κ. Ερντογάν ότι οι μεγάλοι επιχειρηματίες της χώρας του – φοβούμενοι, προφανώς, τις ακρότητες του αυταρχισμού του – αναζητούν έδρα στην Ελλάδα», παρατηρεί ο ΛΑΟΣ.  πηγη

   

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


  ...

  Πηγή