Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • “Niggas in Paris”. Ο Ολάντ προσπαθεί να πείσει του μαύρους και τους μετανάστες να τον ψηφίσουν


  Αυτό είναι ένα επίσημο βίντεο της καμπάνιας του υποψηφίου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Φρανσουά Ολάντ από την προεκλογική του εκστρατεία. Μοιάζει με παρωδία αλλά δεν είναι.

  Ο Ολάντ στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει ποσοστό μεγαλύτερο από τον Σαρκοζί, στρέφεται στους μη-λευκούς μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή και ελπίζει να τον ψηφίσουν. Από την επίσημη προεκλογική εκστρατεία του Hollande λοιπόν, έχει κυκλοφορήσει το παρακάτω βίντεο που περιλαμβάνει το αμερικάνικο ραπ τραγούδι “Niggas in Paris(το "Niggas" προέρχεται από το ‘niggers’, δηλ. ‘αράπηδες’, λέξη απαγορευμένη στις ΗΠΑ. Αλλά η απαγόρευση μάλλον, ισχύει για τους λευκούς..).

  Το τραγούδι ηχογραφήθηκε από τον Jay-Z και τον Kayne West (δες κι εδώ). Και οι δύο είναι αστέρια του rap / hip-hop. Ο Kanye West έχει μια ιστορία με δηλώσειςκατά των λευκών και έχει μιλήσει στο Έθνος του Ισλάμ του Φάρακαν. Ο Jay-Z έχει επίσης αντι-λευκούς στίχους σε μερικά από τα τραγούδια του.
  Το τραγούδι "Niggas στο Παρίσι" είναι γεμάτο βωμολοχίες, ασυναρτησίες, και χοντροκομμένους σεξουαλικούς στίχους. Τουλάχιστον ένας στίχος φαίνεται να είναι αναφορά στο να κάνεις παράνομα ναρκωτικά.

  Ούτε ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα έκανε τέτοιο «διαφημιστικό».

  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
  ...

  Κόκκινος Ουρανός


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι