Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Ο Γιάννης Πάππου υποψήφιος πρόεδρος στο ΕΒΕΔ  Ο Γιάννης Πάππου είναι ο νέος υποψήφιος πρόεδρος ως επικεφαλής της παράταξης που διοικεί το επιμελητήριο Δωδεκανήσου, συγκεντρώνοντας τις μεγαλύτερες πιθανότητες εκλογής.
  "Έχουμε τη θέληση και την εμπειρία να πάμε τον τόπο μπροστά", ανέφερε ο κ. Πάππου ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ".

  Ο κ. Πάππου μετά από επαφές που είχε με τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής της Δωδεκανήσου και μετά την παρότρυνση προς αυτόν να ηγηθεί της παράταξης, από μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών, αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Δεκεμβρίου.

  Τον κ. Πάππου κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του πλαισίωναν τα στελέχη της παράταξης της πλειοψηφίας που  συμμετέχουν στο υπό διαμόρφωση ψηφοδέλτιο.

  Τον κ. Πάππου στηρίζει ο νυν πρόεδρος του ΕΒΕΔ Κώστας Χρυσοχοΐδης και ο τέως πρόεδρος, Γιώργος Χατζημάρκος.

  Ο υποψήφιος πρόεδρος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ, τόνισε για πολλοστή φορά ότι αυτή την ώρα απαιτείται ανάπτυξη. Είναι αυτή που έχει ανάγκη ο τόπος για να ξεπεράσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά και -κυρίως- ο κλάδος του επιχειρηματικού κόσμου που έχει βυθιστεί σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική ύφεση.

  Νωρίτερα ο κ. Πάππου σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

  Δείτε το βίντεο


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι