Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ > Φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στην ΑΘΗΝΑ;;; > ΕΛΕΟΣ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠ.ΕΞ.!!!

  ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ: ΠΟΛΥ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ" Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ > Φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στην ΑΘΗΝΑ;;; > ΕΛΕΟΣ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠ.ΕΞ.!!!
  skip to main | skip to sidebar

  ΠΟΛΥ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ" Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ > Φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στην ΑΘΗΝΑ;;; > ΕΛΕΟΣ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠ.ΕΞ.!!!

  ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ > Φεστιβάλ τούρκικης κουζίνας στην ΑΘΗΝΑ;;; > ΕΛΕΟΣ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠ.ΕΞ.!!!
  Το ξενοδοχείο The Westin Athens στο Astir Palace Resort ανακινεί την ελληνοτουρκική γαστρονομική φιλία και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Τουρκίας και την Turkish Airlines θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας, στο εστιατόριο Al Fresco, από τις 14 έως τις 25 Οκτωβρίου του 2011. Δύο φιλοξενούμενοι Τούρκοι σεφ, μέλης της Εθνικής Τουρκικής Γαστρονομικής Ομάδας, έρχονται ειδικά από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak της Κωνσταντινούπολης, για να μας ταξιδέψουν γευστικά σε κάθε γωνιά της Τουρκίας και δημιουργούν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, με τα πιο αντιπροσωπευτικά και αυθεντικά πιάτα της.

  Το εξαιρετικό αυτό γεγονός φέρνει την Τουρκική Κουζίνα και κουλτούρα στην Αθήνα, επιδεικνύοντας μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, ενώ επιτρέπει στους επισκέπτες να δοκιμάσουν αυθεντικό τουρκικό φαγητό και γλυκά, όπως γύρος-κεμπάπ, tantuni κεμπάπ, Shish σουβλάκια και τα διάσημα σάντουιτς με πίτα, μαζί με gozleme και bazlama, που συνοδεύεται με νόστιμο και ελαφρώς πικάντικο κοτόπουλο ή μοσχάρι.
  Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο Sheraton Maslak. Τα εισιτήρια αποτελούν χορηγία της Turkish Airlines.
  ...

  GreekNation


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι