Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Τα είπαν Καραμανλής - Λοΐζος  Ρόδος: Συνάντηση με τον τ. πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή,
  είχε ο ιδιοκτήτης της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ και των Ρ/Σ Αντέννα και Ρυθμός Δωδ/σου, Κλεάνθης Λοΐζος.

  Η συνάντηση, που ήταν καθαρά φιλική, έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Rodos Palace, στον εξωτερικό χώρο της σουίτας του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει οικογενειακώς ο κ. Καραμανλής, παρέα με το ζεύγος Βαληνάκη και ήταν μακρά αφού κράτησε έως τις 2 το μεσημέρι.

  Πήραν μαζί το πρωινό τους και είναι βέβαιον ότι συζήτησαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα από το παρελθόν και φυσικά το σήμερα.

  Σύμφωνα με τον Κλεάνθη Λοΐζο, που είναι γνωστή από το παρελθόν η φιλική του σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, η επίσκεψή του ήταν καθαρά φιλική και όχι δημοσιογραφικού χαρακτήρα.

  «Είναι βέβαιον ότι, όταν συναντάται κανείς με τον Κώστα Καραμανλή, ειδικά την περίοδο αυτή που η ιστορία προς χάριν της αλήθειας τον δικαιώνει σε όλα τα επίπεδα, έχει πολλά να ακούσει και να πει. Η επίσκεψη μου στον πρόεδρο ήταν φιλική και με τιμά ιδιαιτέρως το να μου ζητήσει να τον επισκεφθώ και να τα πούμε...» ανέφερε ο κ. Λοΐζος.

  Ο τ. πρωθυπουργός ζήτησε από τη σύζυγό του Νατάσα να απαθανατίσει με φωτογραφίες από το κινητό τηλέφωνο, τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν παρέα.

  Ο κ. Καραμανλής ήρθε στη Ρόδο την Πέμπτη 25 Αυγούστου με την σύζυγο του Νατάσα και τα παιδιά του, Αλέξανδρο και Αλίκη. Μαζί και φέτος το φιλικό ζεύγος Γιάννης και Χριστίνα Βαληνάκη.

  Παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει πολλούς γνωστούς στη Ρόδο ζήτησε να δει μόνο -σε διαφορετικές μέρες- τον Κλεάνθη Λοΐζο και τον Σίμο Παρασκευά.

  Τέρης Χατζηιωάννου

  Δείτε φωτο-video

  Δείτε Video τη Νατάσα Καραμανλή με τη Χριστίνα Βαληνάκη στην παλιά πόλη της Ρόδου


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι