Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • Τους έδιωξε από την εκκλησία ο παπάς γιατί τα χρήματα ήταν λίγα  Την εμπορευματοποίηση των μυστηρίων στον χώρο της Εκκλησίας έρχεται να αναδείξει για άλλη μια φορά, μια καταγγελία που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο καταγγέλλων, την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 το απόγευμα, θα τελούνταν στην εκκλησία δύο μυστήρια, γάμος και βάφτιση.

  Τελειώνοντας το μυστήριο του γάμου, ο παπάς έπιασε τον κουμπάρο, ζητώντας του την… ταρίφα του.
  Συγκεκριμένα, αξίωσε το ποσό των 100 ευρώ.
  Ο κουμπάρος, μη θέλοντας να δώσει έκταση και πιστεύοντας ότι το ποσό αυτό περιελάμβανε και τα δύο μυστήρια, συμφώνησε και του έδωσε τα χρήματα.

  Έλα, όμως, που λογάριαζε χωρίς τον… παπά…  Αφού τελείωσε και το μυστήριο της βάφτισης, ο παπάς κάλεσε τον νονό αυτή τη φορά, πιστεύοντας ότι δεν έχει μιλήσει με τον κουμπάρο, για να πάρει και τη δεύτερη ταρίφα...

  Τον φωνάζει, λοιπόν, και του λέει τα ίδια ακριβώς…
  Ο νονός, επειδή δεν ήθελε να το κάνει θέμα, βγάζει 30 ευρώ και του τα δίνει... Ο παπάς, βλέποντας το ποσό, άρχισε να ωρύεται και να φωνάζει μέσα στον κόσμο, φωνάζοντας «τι μας περάσατε, γύφτους και μας δίνετε τόσα;».

  Τότε ο νονός τού υπενθύμισε τα 100 ευρώ που είχε ήδη πάρει. Εξοργισμένος ο παπάς, ζητούσε σε υψηλούς τόνους να περάσει έξω ο κόσμος, γιατί η ώρα είχε πάει 9 το βράδυ και ήθελαν να... κλείσουν.

  Το τραγελαφικό -κι αυτό- περιστατικό, με την καταγγελία κατοίκου από τη Λαμία σε ηλεκτρονική εφημερίδα της περιοχής, διαδραματίστηκε σε εκκλησία της Λαμίας

  Πηγή: Lamiareport


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι