Follow @pistosgr

Βρίσκεστε εδώ:

Κοινωνικοπολιτικά

 • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ»!

  Γράφει ο Ελληνορθόδοξος Αντι-Ναζί

  Σε συνέχεια της από 30/04/2012 αναφοράς μου στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ για το θέμα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ) – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ έχει αξία να δει κανείς μερικά επιπλέον ντοκουμέντα που υπάρχουν. Αυτά μιλάνε από μόνα τους. Επιβεβαιώνουν όσα επικαλέστηκα στο δημοσίευμα της 30/04. Είναι από το περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ιδεολογικό όργανο του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, τεύχος υπ’ αριθμ. 2, το κείμενο «ΕΜΕΙΣ». Γράφει μέσα σ’ άλλα: «Μας κατηγορούν ότι είμαστε Παγανιστές, Ναζιστές, τυχοδιώκτες, αναρχικοί, εξτρεμιστές κτλ.». Απαντά το ιδεολογικό όργανο του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ: «Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξίς μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοή την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και τον θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως.

   

  Είμαστε παγανιστές γιατί είμαστε Έλληνες, γιατί μας είναι αδύνατο να παραδεχθούμε άλλες αξίες εκτός από αυτές που απορρέουν από το θαύμα του Ελληνικού Πνεύματος.

  Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού. Είμαστε παγανιστές γιατί στην καλύτερη αντίθετη περίπτωσι θα συναντούσαμε τον θάνατο με την μορφή της ευτυχισμένης γαλήνης του παραδείσου»… Στην Βικιπαίδεια λέει κάτω από το λήμμα «Παγανισμός»: «Παγανισμός (από το λατινικό paganus: άνθρωπος της υπαίθρου) είναι ένας όρος που προσδιορίζει τις πολυθεϊστικές θρησκείες.

  Η λέξη Παγανισμός προέρχεται απ’ το λατινικό pagani, που σημαίνει άνθρωπος του αγρού, της εξοχής.

  Μακριά απ’ τα χωριά – κυρίως στα δάση –  γιόρταζαν οι λαοί της Ευρώπης τους θεούς των προγόνων τους.

  Η λέξη Παγανισμός σε πολλά ελληνικά λεξικά ταυτίζεται με την ειδωλολατρία, γεγονός που αποδεικνύει – ως ένα βαθμό – και γλωσσολογικά τη σύγχυση που έχει προκαλέσει η πολύχρονη δυσφήμηση των εθνικών θρησκειών απ’ την χριστιανική θρησκεία. Πρακτικά παγανιστές ήταν όσοι αρνούνταν να υποκύψουν στα διατάγματα του Θεοδοσίου (380 π.Κ.Χ. και 381 π.Κ.Χ).

  Παρότι ο Νεοπαγανισμός εμφανίστηκε ως ιδεολογικό ρεύμα το 19ο αιώνα, μόλις τα τελευταία 30 χρόνια βρήκε τεράστια απήχηση και κατάφερε να δημιουργήσει ένα πραγματικό μαζικό κίνημα στις μέρες μας. Οι αιτίες που προκάλεσαν αυτήν την «επιστροφή στις ρίζες» ήταν η τελειωτική ισοπέδωση των ιδεολογιών, η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και ο οικολογικός κίνδυνος που απειλεί τον πλανήτη.
  Βασικές όψεις του Παγανισμού είναι:

  α) ο Ανιμισμός (κοσμοθεωρία, που σύμφωνα με την οποία ό,τι μας περιβάλλει έχει ψυχή).
  β) ο Πολυθεϊσμός (η πολλαπλή εκδήλωση του Θεού).
  γ) ο Πανθεϊσμός (ο αιώνιος κόσμος που ταυτίζεται με το Θεό, είναι η μοναδική πραγματικότητα).
  δ) ο Σαμανισμός (το ταξίδι της Ψυχής και του Πνεύματος στη προσπάθεια ένωσης του Ανθρώπου με το Υπερφυσικό) και τέλος
  ε) οι σύγχρονες νεοπαγανιστικές-φυσιολατρικές ομάδες, γνωστές με το όνομα modern pagans, που τα μέλη τους ανακαλύπτουν ένα βαθύτερο φιλοσοφικό νόημα στην Μητέρα Φύση, στην Γαία κλπ. Ο σεβασμός στην ελεύθερη βούληση και τις επιλογές του κάθε ατόμου είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματα του Νεοπαγανιστικού κινήματος».

  Καταλαβαίνει κανείς τώρα γιατί στο κείμενο «ΕΜΕΙΣ» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διαβάζουμε εναντίον των προφητών της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ και των βασιλιάδων του Λαού του Ισραήλ. Αυτοί είναι με την Θρησκεία μας άγιοι και άρα εκείνος που τους απορρίπτει – όπως κάνει στο κείμενο αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – απορρίπτει τις Βάσεις του Χριστιανισμού. Και ακόμα είναι αδιευκρίνιστο και πολύ θολό το σημείο που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γράφει: «Είμαστε παγανιστές γιατί στην καλύτερη αντίθετη περίπτωσι θα συναντούσαμε τον θάνατο με την μορφή της ευτυχισμένης γαλήνης του παραδείσου»…

  Στην επόμενη παράγραφο του κειμένου «ΕΜΕΙΣ» επίσης διαβάζουμε:

  «Είμαστε Ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς, (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμι που θα λυτρώση την ανθρωπότητα από την εβραϊκή σαπίλα, είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήση σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι, είδαμε την λαμπερή αναβίωσι των αρχέγονων ενστίκτων της φυλής, είδαμε μία δυναμική φυγή από τον εφιαλτικό βιομηχανικό μαζάνθρωπο σε έναν νέο και ταυτόχρονα αρχαίο και Αιώνιο τύπο ανθρώπου, τον άνθρωπο της φιλοσοφίας και του πολέμου, τον άνθρωπο της Γης και του Αίματος, τον άνθρωπο των ηρώων και των ημιθέων, τον αγνό αφελή και βίαιο άνθρωπο του Μύθου και των ενστίκτων».

  Αυτά μας λένε πως έχουμε ευθεία υποστήριξη του εγκληματικού ναζισμού και με τρόπο που δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για αυτό που θέλουν να δείξουν οι συντάκτες του.

  Η ναζιστική κτηνωδία που την ζήσαμε σαν Έλληνες στο πετσί μας χαρακτηρίζεται «θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως» που θα μας οδηγήσει σε μια «καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι»…

  Είναι πολύ προκλητικά όλα αυτά για τους Πατριώτες φιλήσυχους πολίτες και καμία κραυγή ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ δεν μπορεί να τα καλύψει.

  Ο ΚΑΙΑΔΑΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, υποψήφιος με τον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ στις εκλογές της 6ης Μαΐου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του, δήλωσε σε άλλη του συνέντευξη στο περιοδικό WHITE REVOLUTION:

  - «Ο «Καιάδας» δεν φοβάται κανέναν όποιος βεβηλώσει την ύπαρξή μας θα τον τσακίσουμε. Heil NAER MATARON».
  - «Είμαι Skinhead και ανήκω στις τάξεις της Χρυσής Αυγής».

  - «Όλοι κάνουμε αγώνα όπως μπορούμε.

  Το κίνημα υπάρχει και είναι η Χρυσή Αυγή.

  Η αυγή του ελληνισμού».
  Αυτό είναι το κίνημα που αυτοαποκαλείται «ελληνικό εθνικιστικό».

  Σε βασικό του κείμενο το «ΕΜΕΙΣ» δεν δεχόταν τον Χριστιανισμό, αλλά τον παγανισμό και εκδηλωνόταν χωρίς δισταγμό υπέρ του παρανοϊκού Αδόλφου Χίτλερ που αιματοκύλισε την Ελλάδα και ήθελε να φέρει την ΝΕΑ ΤΑΞΗ του Αντίχριστου. Είναι ανεπίτρεπτο Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι να μην τα γνωρίζουν όλα αυτά.

  www.elora.gr


  ...

  national pride


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι