Follow @pistosgr

Βρίσκεστε εδώ:

Απόψεις

 • Ο ΑΜΚΑ ο αντίχριστος και οι δεισιδαιμονίες

  Ένα βήμα παραπάνω για τον ηλεκτρονικό έλεγχο αλλά και την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων εργαζόμενων πραγματοποιήθηκε με την καθιέρωση του ΑΜΚΑ (αριθμού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης).

  Όπως όλα τα αντικείμενα της εποχή μας έτσι και αυτή η κάρτα φέρει το barcode που είναι αναμφίβολα το λεγόμενο ‘’χάραγμα’’ του αντιχρίστου(που αναφέρει η αποκάλυψη του Ιωάννη στο κεφ.13 Εδάφιο 18). [*1]

  Είναι όντος λυπηρό η καθημερινότητα μας να επιβάλλει να κρατάμε, να φοράμε και να τρώμε ακόμα προϊόντα που φέρουν πάνω τους τον αριθμό που θα ισούται με το άθροισμα των γραμμάτων του ονόματος του αντιχρίστου.

  Ο αντίχριστος σύμφωνα με την αποκάλυψη θα είναι άνθρωπος και θα είναι αυτός που θα επιβάλλει να δεχθούν το ανεξίτηλο χάραγμα του στο μέτωπο και στο δεξί τους χέρι οι άνθρωποι, το οποίο μπορεί να είναι ένα μικριτσίπ.

  Αυτό θα σημάνει για τον άμοιρο άνθρωπο εκείνης της εποχής που θα υποκύψει, την πλήρη υποδούλωση και προσκύνηση στον ίδιο τον διάβολο, και θα είναι αυτός ο χειρότερος όλων των εποχών που πέρασαν.

  Αντίθετα, όσοι αρνηθούν το χάραγμα και μαρτυρήσουν για τον Χριστό θα κηρυχθούν από την εκκλησία ως οι μεγαλύτεροι Άγιοι γιατί θα έχουν πολεμήσει τον ίδιο το σατανά πρόσωπο με πρόσωπο και θα τον έχουν νικήσει.

  Όλα αυτά όμως είναι άγνωστο το πότε θα συμβούν και δεν μπορεί κανείς να υπολογίσει με πλήρη ακρίβεια. Βλέπουμε τα σημεία στον ορίζοντα και με τον Θείο Λόγο ως πυξίδα τα διακρίνουμε και συνεχίζουμε τη ζωή μας.

  Καλώς ή κακώς ο δρόμος του Ελληνικού ‘Έθνους διαμέσου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κόσμου εν γένει επιβάλλει σε όλους την αποδοχή αυτού του συστήματος στις συναλλαγές μας που φέρει την ετικέτα του 666.

  Το αποδεχόμαστε με βαριά καρδιά στη τσέπη και στο πορτοφόλι μας όμως δεν το δεχόμαστε ούτε με σφαίρες στο σώμα μας. Οποιαδήποτε άλλη θεωρία αποτελεί παρανόηση, δεισιδαιμονία και γενικότερα άρρωστη κατάσταση.

  Πολλοί νομίζουν ότι λαμβάνοντας τον ΑΜΚΑ υπό μορφή κάρτας προσκυνούν το θηρίο και λαμβάνουν το χάραγμα του, κάτι που δεν ισχύει φυσικά αφού ούτε έχει εμφανιστεί ο αντίχριστος ούτε τους εμφύτευσαν τίποτε.

  Μπαίνουν όμως στο δίλλημα να την πάρουν την κάρτα ή όχι, να σφραγιστούν ή όχι και τα αποτελέσματα γι’ αυτούς μπορεί να είναι και καταστροφικά όπως στην περίπτωση αυτής της γυναίκας.(φωτογραφία). [*2]

  Οι άνθρωποι που πέφτουν θύμα αυτής της κακής ερμηνείας της Αποκάλυψης πέφτουν σε ακόμη μια μεγάλη αμαρτία καθώς μπαίνουν στο διλλήματα υποταγής στον διάβολο και κινδυνεύουν στην περίπτωση αποδοχής.

  Όποιος λοιπόν πιστεύει ότι ο ΑΜΚΑ, οι πιστωτικές κάρτες, τα διαβατήρια και τα διπλώματα είναι το χάραγμα και κατ’ επέκταση ψυχικά θανατηφόρα, καλά θα κάνει να πάρει τα βουνά από τώρα. Όμως να ξέρει πως η αλήθεια διαφέρει…

  Σήμερα το Ελληνικό κράτος που παραπαίει οικονομικά υπολογίζεται ότι πληρώνει περίπου 100.000 συντάξεις ''μαϊμού'' και με την ηλεκτρονική καταμέτρηση αυτό θα σταματήσει.[*3]

  Υπάρχουν λοιπόν και αρκετά οφέλη από την πρόοδο της τεχνολογίας που καλό είναι να τα αξιοποιούμε. Δεν είναι κακή η τεχνολογία, κακό είναι να τη χρησιμοποιεί κανείς σε βάρος του ανθρώπου.

  Δυστυχώς οι φωνές ορισμένων φανατισμένων γύρω από αυτά τα θέματα προκαλούν σοβαρή βλάβη ειδικά σε νέους που δεν έχουν σωστές βάσεις και επιφέρουν την απαξίωση των δεδομένων ως ''ραδιο αρβύλλα''.

  ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΣ

  [*1. http://www.greekbiblos.gr/666/index.htm  (barcode=ΧΑΡΑΓΜΑ)
  *2 http://orthodox-watch.blogspot.com/2009/08/666_05.html (Γυναίκα έτοιμη να χωρίσει για τον ΑΜΚΑ)
  *3 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=41785149 (Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν... σύνταξη)]

  Διαβάστε επίσης Περί της εποχής του αντιχρίστου (Αγίου Νείλου του Μυροβλήτου)


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι