Follow @pistosgr

Βρίσκεστε εδώ:

Γεγονότα

 • Ανοίγουν το δρόμο για υιοθεσίες παιδιών από ομοφυλόφιλους

  Σοκ στην Ελληνική κοινωνία!!! Το ΠΑΣΟΚ εκφυλίζει τον Ελληνισμό προχωρώντας σε απάνθρωπο νομοσχέδιο. Στο στόχαστρο τα μικρά παιδιά που θα κινδυνεύουν να υιοθετηθούν από ανώμαλες οικογένειες και καταστάσεις στο άμεσο μέλλον. Όλο το εγχείρημα συμπληρώνεται από νόμους πους θα απαγορεύουν δια ροπάλου την κριτική στο όνομα της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

  Ακολουθεί μέρος της είδησης από τα ΝΕΑ

  Το ενδεχόµενο υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια οµοφυλοφίλων και την απλοποίηση των διαδικασιών για τις µονογονεϊκές οικογένειες, εξετάζει νοµοπαρασκευαστική επιτροπή, η οποία θα ασχοληθεί µε το νέο νοµοθετικό πλαίσιο για τον θεσµό της υιοθεσίας και της ανάδοχης οικογένειας. Τα συναρµόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας έχουν αναθέσει σε νοµοπαρασκευαστική επιτροπή να προχωρήσει στις αλλαγές του νοµοθετικού πλαισίου ώστε να γίνει πιο ευέλικτο. Στόχος µεταξύ άλλων είναι να επιταχυνθούν συνολικά οι διαδικασίες υιοθεσίας έτσι ώστε να «χτυπηθεί» το εµπόριο βρεφών και παράνοµων υιοθεσιών αλλά και η ιδρυµατοποίηση των ανηλίκων. «Οσο λύνεις το γραφειοκρατικό και µειώνεις τον χρόνο τόσο είσαι πιο κοντά στις ανάγκες και ταυτόχρονα κλείνεις και τους καλούς αγωγούς της διαφθοράς και της παρανοµίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος µε τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη παρουσίασαν χτες από κοινού τον νέο «χάρτη» προστασίας ανηλίκων.Ο ίδιος ωστόσο πρόσθεσε σε ό,τι αφορά τις υιοθεσίες ότι το θέµα είναι νοµοθετικά λυµένο, συνεπώς χρειάζεται µία λιτή παρέµβαση που θα χτυπάει τις αγκυλώσεις που προκύπτουν κατά την εφαρµογή. Είναι ενδεικτικό ότι οι καθυστερήσεις έχουν συχνά σχέση µε την απονοµή δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα επιβάλλεται και η αναδιοργάνωση των σχετικών υπηρεσιών. Επιπλέον, σε ερώτηση δηµοσιογρά φων για τη δυνατότητα υιοθέτησης παιδιών από οµοφυλοφιλικά ζευγάρια, ο κ. Καστανίδης επεσήµανε ότι «η νοµοπαρασκευαστική επιτροπή δεν έχει δεσµεύουσα κατεύθυνση». ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Στο στάδιο της επεξεργασίας βρίσκεται και προεδρικό διάταγµα το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε οικογένειες να αναλαµβάνουν ανηλίκους που βρίσκονται στο όριο της παραβατικής συµπεριφοράς ή παιδιά κακοποιηµένα και παραµεληµένα για συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα. Πρόκειται για µέτρο που ήδη εφαρµόζεται στην Ε.Ε. και στις ΗΠΑ µε θετικά αποτελέσµατα.

  «Αντί να επιβληθεί σ’ έναν ανήλικο παραβάτη ένα αυστηρό αναµορφωτικό µέτρο, επιλέγεται µια οικογένεια, η οποία θα µπορούσε για ένα συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα, όχι µόνο τα Σαββατοκύριακα, να τον παίρνει υπό την προστασία της», εξήγησε ο Χ. Καστανίδης.


  Ως πότε θα κάνουν κουμάντο στο Ελληνικό κράτος οι άθεοι; Τι φταίνε Χριστέ μου τα μικρά παιδιά αυτής της χώρας να πνίγονται στον βάλτο που ετοιμάζουν ορισμένοι εχθροί σου; Ως πότε Θεέ μου θα τους ανέχεσαι;


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι