Βρίσκεστε εδώ:

Γεγονότα

 • Βάζει πλάτη στο σοδομισμό το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

  Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συνεδρίασε και αποφάσισε, στο πλαίσιο της κοινωνικής μηχανικής, ότι η ομοφυλοφιλία, δεν είναι ασθένεια. Και ζήτησε σεβασμό στα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων και των «διαφυλικών» (νέος όρος) ατόμων. Μάλιστα, κάλεσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να σταματήσει να θεωρεί «παθολογικά» τον σοδομισμό. Οι ευρωβουλευτές θεωρούν ότι κακώς η ομοφυλοφιλία, η αμφιφυλοφιλία και η διαφυλικότητα θεωρούνται ψυχολογικές διαταραχές που χρήζουν ψυχιατρικής αντιμετώπισης.

  Οι ευρωβουλευτές λοιπόν έγιναν γιατροί, μόνο και μόνο για να βάλουν πλάτη στο σοδομισμό και στις υπόλοιπες διαστροφές. Με τη φόρα που έχουν πάρει, αλλά και με αυτούς που κόβουν βόλτες εκεί μέσα, προνοώντας για την «πρόοδο» και τον «εκσυγχρονισμό» των ευρωπαϊκών κοινωνιών, να περιμένετε και χειρότερα, όπως την νομιμοποίηση και των πλέον, στο παρελθόν τουλάχιστον, αδιανόητων. Είναι άλλωστε γνωστά τα «γούστα» ορισμένων εκεί μέσα, όπως του «πράσινου» ευρωβουλευτή Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για παιδεραστία. Κατηγορία που επιβεβαιώνεται άλλωστε και από τα ίδια τα γραπτά του και του την πέταξε στα μούτρα μάλιστα πρόσφατα στο ευρωκοινοβούλιο, ο Ζαν Μαρί Λε Πεν.

  Φυσικά, οι ευρωβουλευτές ζητούν «δικαιώματα» στο γάμο, στην εργασία και στο δικαίωμα... στη συνάθροιση! Το τελευταίο, είναι λίγο δυσνόητο, αλλά μάλλον θέλουν να κάνουν μαζικά «πράγματα», για να επιβάλλουν την παρακμιακή και εκφυλιστική υποκουλτούρα τους... Σε λίγο πάντως, οι αστοί ευρωβουλευτές θα ζητήσουν «δικαιώματα» για νεκρόφιλους, κοπρολάγνους, κτηνοβάτες και όλους όσους θέλουν να παντρευτούν το κατοικίδιό τους. Έχουν άλλωστε και αυτοί «δικαιώματα».

  πηγή

  ...

  Πενταπόσταγμα