Βρίσκεστε εδώ:

Γεγονότα

 • Διωγμοί χριστιανών ‘αλά Κίνα’ στις ΗΠΑ


  Η ελευθερία του συνέρχεσθαι είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Όμως, πρόσφατα, μια πόλη στην Καλιφόρνια επέβαλε πρόστιμο γιατί κάποια άτομα συγκεντρωνόντουσαν σε ένα σπίτι και μελετούσαν την Αγία Γραφή, ‘χωρίς άδεια’.

  ‘USSA Persecutes Real Christians Like China’ - Από τον Rollin Stearns / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

  Η είδηση ​​έπεσε στην αντίληψή μου πρόσφατα. Η πόλη του San Juan Capistrano (που κατά ειρωνικό τρόπο, ήταν μία διάσημη ιεραποστολική πόλη στα μισά του δρόμου μεταξύ Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο) επέβαλε πρόστιμο πρόσφατα σε ένα ζευγάρι, τον Chuck και την Stephanie Fromm, 300 δολαρίων, για την πραγματοποίηση «μη εγκεκριμένης» μελέτης της Βίβλου με μια μικρή ομάδα στο σπίτι τους.

  Οι αρχές της πόλης ισχυρίστηκαν ότι αυτή η μελέτη της Βίβλου έκαναν την ομάδα 'εκκλησία', και ότι για οποιαδήποτε συγκέντρωση πάνω από 3 άτομα απαιτείται η καταβολή δαπανηρού τέλους για "υπό όρους άδεια χρήσης."

  Σημειωτέον, ότι δεν υπήρχαν παράπονα από τους γείτονες, οι οποίοι υποστήριζαν το ζευγάρι. Η συγκέντρωση δεν προκάλεσε καμία ενόχληση ή διαταραχή. Ωστόσο, η πόλη είπε ότι οποιαδήποτε άλλη συγκέντρωση, χωρίς την άδειά της θα οδηγήσει σε ένα άλλο πρόστιμο 500 δολαρίων.

  Όταν η κυβέρνηση απαιτεί τέτοια άδεια, αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν ποιος θα πάει, για να μελετήσει την Βίβλο ή για να λατρεύσει και ποιος όχι. Μήπως σε κάποιες σατανικές ή Wiccan ομάδες έχει επιβληθεί το ίδιο πρόστιμο;

  Αυτό δίνει στην κυβέρνηση την εξουσία να περιορίσει οποιαδήποτε ομάδα που διδάσκει τους νόμους της Βίβλου που δεν συνάδουν με τους Νόμους του Κράτους. Ένα προφανές παράδειγμα θα ήταν ένας νόμος που ο κυβερνήτης Brown της Καλιφόρνια υπέγραψε πρόσφατα, σύμφωνα με τον οποίον η «gay ιστορία» θα πρέπει να διδάσκεται στα δημόσια σχολεία της Καλιφόρνιας.

  Από την ΚΙΝΑ στην USSA

  Είμαι μέλος μιας Εκκλησίας που υποστηρίζει το Ιεραποστολικό έργο στην Κίνα. Η κατάσταση εκεί είναι λεπτή. Επισήμως, οι ιεραπόστολοί μας είναι εκεί για να διδάξουν αγγλικά, και σε αντάλλαγμα η κινεζική κυβέρνηση κλείνει τα μάτια για να τις ιεραποστολικές πτυχές της παρουσίας τους - υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα καταστούν εμφανείς.

  Στην Κίνα, υπάρχουν επίσημα αναγνωρισμένες Χριστιανικές εκκλησίες (π.χ., ο «Κινέζικος Καθολικός Πατριωτικός Σύνδεσμος» και το "Three-Self Patriotic Movvement") που ελέγχονται από την κυβέρνηση, όπως και η ΕΣΣΔ έλεγχε την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία μέσω του διορισμένων από την KGB επισκόπων.

  Ως αποτέλεσμα, στην Κίνα ο πραγματικός Χριστιανισμός για δεκαετίες έχει επικεντρωθεί γύρω από την κατ’ οίκον εκκλησίες. Η κινεζική κυβέρνηση κατά καιρούς διώκει αυτές τις εκκλησίες στα σπίτια. Θα επιδιώξει να καταστείλει κάθε θρησκευτικό κίνημα (π.χ., το Φάλουν Γκονγκ, καθώς και τον Χριστιανισμό) που απειλεί να γίνει το αντικείμενο μιας πίστης ανεξάρτητα από το κράτος.

  Θυμάμαι έντονα όταν ένας από τους ιεραποστόλους μας, ήρθε με τη γυναίκα και το γιο του να επισκεφθεί την εκκλησία μας με εκπαιδευτική άδεια πριν από λίγα χρόνια. Μας έδειξαν πως έλεγαν τους ύμνους σε αυτό το μέρος του κόσμου. Στάθηκαν μπροστά μας, κινούσαν τα χείλη τους και "τραγουδούσαν" έναν ύμνο – χωρίς φωνή.

  Πίσω στην USSA

  Εδώ στην Αμερική, βέβαια, δεν υποφέρουμε από τέτοιες διώξεις. Ωστόσο, η είδηση ​​από το San Juan Capistrano (και πολλά άλλες τέτοιες ειδήσεις) δείχνουν μια αυξανόμενη αδιαλλαξία κατά της γνήσιας θρησκείας που δεν αφομοιώνεται από το κράτος.

  Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, οι Illuminati επιτέθηκαν στη χριστιανική πίστη και την εκκλησία. Προσπάθησαν επίσης, να την ελέγξουν από μέσα με ‘ήπιους’ τρόπους που μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικοί από τους διωγμούς, καθώς οι τελευταίοι δημιουργούν αισθήματα αντίστασης και ενδυναμώνουν την πίστη των ανθρώπων.

  Η πιο γενική μορφή ελέγχου είναι η οικονομική. Με να δεχτούν οι εκκλησίες - και να εξαρτώνται από - ένα αφορολόγητο καθεστώς, το κράτος μετέτρεψε την Εκκλησία σε μια εταιρία, που μπορεί να την ρυθμίζει.

  Ανακάλυψα αυτά τα χρόνια, όταν προσπάθησε να πείσω τις τοπικές εκκλησίες να συμμετάσχουν στον αγώνα για τον τερματισμό της νομιμοποίησης των αμβλώσεων. Πολλοί ποιμένες έδειχναν συμπάθεια, αλλά δεν ήθελαν να ‘μπλεχτούν’ με τη «πολιτική».

  ILLUMINATI Χριστιανισμός

  Φυσικά, ο ιδανικός τρόπος για τους Illuminati για τον έλεγχο της χριστιανικής Εκκλησίας (Εκτός από την κατάργηση και την καταστροφή της, μέθοδοι που ακολουθούνται σε ανοιχτά κομμουνιστικές χώρες που φάνηκε ότι δεν ήταν αποτελεσματικές) είναι να καταλάβουν την εκκλησία από το εσωτερικό.

  Ένας τρόπος να γίνει αυτό είναι να χρηματοδοτήσουν αποκλίνουσες θεολογίες και να τις κάνουν γενικά αποδεκτές (όπως στην περίπτωση του Dispensationalism, που διαδόθηκε μέσα από τα έργα του CI Scofield, που είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί μεγάλο μέρος του αμερικανικού Ευαγγελικού Χριστιανισμού σε μια μορφή σιωνισμού). Μια άλλη είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο των (θεολογικών) σεμιναρίων και να προωθήσουν ηγέτες που θα εκτελέσουν τις διαταγές τους, ενώ θα φαίνεται ότι κηρύττουν το ευαγγέλιο.

  Ο Billy Graham είναι ένα εξαιρετικό (αλλά όχι το μόνο) παράδειγμα. Χρηματοδοτούμενος και προωθούμενος από τον Bernard Baruch (Αμερικανοεβραίος επιχειρηματίας & πολιτικός, απέκτησε τεράστια περιουσία στο χρηματιστήριο και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλος των Δημοκρατικών Αμερικανών Προέδρων W.Wilson και F.D.Roosevelt) και τον William Randolph Hearst (Αμερικάνος μεγιστάνας των ΜΜΕ), όταν ήταν νέος και ανερχόμενος ιεροκήρυκας, ο Graham έγινε πάρα πολύ δημοφιλής και με μεγάλη επιρροή μεταξύ των αμερικανικών Χριστιανών. Θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή για να επηρεάζουν την εθνική συζήτηση για την άμβλωση, αλλά αντ’ αυτού επέλεξε να μην αναφέρει το θέμα.

  Ο Graham δεν ήταν ποτέ σε αντίθεση με εκείνους που θα έπρεπε να τον φοβούνται. Όταν έκανε μια σταυροφορία στο Σαν Φρανσίσκο, ένας τοπικός ομοφυλόφιλος ηγέτης μίλησε ιδιαίτερα για αυτόν. Ο Graham, είπε, "έχει πάντα ένα θετικό μήνυμα."

  Από τη δεκαετία του 1950 μέχρι τον Κλίντον, ο Graham είχε την παράξενη «ικανότητα» να είναι προσωπικός φίλος του κάθε Αμερικάνου προέδρου. Πάντα είχε (και ακόμα έχει) αντιμετώπιση ‘σταρ’ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στην πραγματικότητα, ο ίδιος φάνηκε να είναι ένα εργαλείο του κατεστημένου των Illuminati, στο να προεδρεύει και να βοηθάει στον έλεγχο και κατεύθυνση της Ευαγγελικής εκκλησίας.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Σήμερα υπάρχει μια νέα γενιά χριστιανών "ηγετών". Αυτοί είναι συνήθως, πάστορες mega-εκκλησιών, όπως ο Rick Warren του "αναδυόμενου" εκκλησιαστικού κινήματος. Προσελκύουν μάζες ανθρώπων.

  Νομίζω όμως ότι υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι που έχουν ήσυχα βγει έξω από την εκκλησία. Βαριεστημένοι από εκκλησίες και ιερείς που αποφεύγουν να παίρνουν θέση για συγκεκριμένα θέματα πραγματικά, πολλοί άνθρωποι τώρα μελετούν και προσεύχονται στο σπίτι τους, μόνοι τους ή με μερικούς, ομόφρονες φίλους.

  Είναι δικτυωμένοι στο πλαίσιο άτυπων κοινοτήτων, όπου μπορούν να πουν τη γνώμη τους. Δεν θέλουν να πάνε σε μια εκκλησία και να κάθονται στην καρέκλα, κοιτάζοντας επίμονα σιωπηλά ή λέγοντας ευγενικά λόγια χωρίς νόημα. Δεν θέλουν να παριστάνουν έναν ενθουσιασμό που δεν αισθάνονται.

  Πόλεις όπως το San Juan Capistrano δεν πρόκειται να σταματήσουν αυτά τα άτομα από την αναζήτηση της πραγματικής θρησκευτικής εμπειρίας και έκφρασης. Είναι αυτή που αποτελεί το θεμέλιο της αντίδρασης στην ατζέντα των Illuminati.

  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

  ...

  Κόκκινος Ουρανός