Follow @pistosgr

Βρίσκεστε εδώ:

Προπαγάνδα

 • Αντιχριστιανικά κινούμενα σχέδια προβάλλει το MEGA (video)

  Και όμως, είναι αντιχριστιανικά γιατί προσπαθούν διακωμωδώντας να πλήξουν την Θεία υπόσταση του Ιησού Χριστού μέσω ενός συνονθυλεύματος ιστορικών γεγονότων, και διαστρεβλώσεων της αλήθειας, των ιερών κειμένων και των θείων εννοιών. Έργα άθεων άπιστων και αιρετικών.

  Παρουσιάζουν τον Χριστό σε κάποιο εξωτικό μέρος να θυμάται τον εαυτό του πάνω στο σταυρό και στη συνέχεια να συνομιλεί με κάποιον ''ήρωα'' της σειράς ο οποίος τον πείθει εν τέλει να μην πεθάνει... Αμέσως μετά τον εμφανίζει πάλι στο νησί με ένα κοκτέιλ έχοντας γλιτώσει από τον σταυρό.

  Πρόκειται για την προπαγάνδα που πηγάζει από το Ισραήλ όπου εκεί από μικρά τα παιδιά διδάσκονται ότι ο Ιησούς δεν ήταν ο Χριστός που περιμένουν και υποστηρίζουν ότι από τον σταυρό τον κατέβασαν ζωντανό και τον γιάτρεψαν οι μαθητές του, συνεχίζοντας μετά τη ζωή του κάπου στις Ινδίες....

  Αυτά τα αισχρά και προσβλητικά για την πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων ψεύδη προσπαθεί σήμερα, με την ανοχή μιας κοιμισμένης και αδιάφορης κοινωνίας βουτηγμένης στην αμέλεια και στην ακηδεία, να περάσει στη συνείδηση των μικρών παιδιών αλλά και των μεγάλων, που παρακολουθούν αυτά τα κινούμενα σχέδια, το σύστημα αποχριστιανοποίησης του Ελληνικού πληθυσμού.

  Η σειρά παρουσιάζει επίσης ένα σωρό ανούσιων ιστοριών με έναν αχταρμά χαρακτήρων που προέρχονται τόσο από την αρχαία ελληνική ιστορία, όσο και από την χριστιανική πίστη, που το τελικό αποτέλεσμα μόνο εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Το κανάλι αναφέρει ότι  ….είναι η πιο ακομπλεξάριστη και προκλητική, ποπ σάτιρα της τηλεόρασης… Άρες μάρες κουκουνάρες δηλαδή.

  Τι άλλο θα κάνουν ακόμα αυτά τα ΜΜΕ, που χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, μας βομβαρδίζουν με αίσχη στο όνομα της τέχνης και της ελευθερίας της έκφρασης, αναρωτιούνται οι εναπομείναντες πνευματικά άγρυπνοι τηλεθεατές και πολίτες αυτής της χώρας. Τι μας προσέφερε αυτή η «υπερπαραγωγή» του MEGA; Το απόλυτο «τίποτα». Ως πότε θα προσβάλλουν τα πιστεύω μας;

  Αγνοούν αυτοί οι βλάσφημοι και ασεβείς καιροσκόποι πως σε αυτή τη γη που πατάνε, κάποιοι βασανίστηκαν και έχυσαν το αίμα τους αρνούμενοι να απαρνηθούν τον Χριστό τον οποίο σήμερα αυτοί κοροϊδεύουν και κατάσυκοφαντούν; Ας εμφανίσουν δημοσίως τις πηγές των σεναρίων τους, τους χορηγούς και τους εντολοδόχους τους και να πουν αυτά που πιστεύουν και πρεσβεύουν καθαρά.

  Τι άλλο θα δουν ακόμη τα μάτια μας σε αυτούς του αισχρούς και πονηρούς καιρούς που ζούμε; Αναρωτιέμαι αν την εποχή των Σοδόμων και των κατακλυσμών οι άνθρωποι ήταν χειρότεροι από αυτούς της σημερινής εποχής. Είναι γεγονός ότι έχει αρχίσει η μεγάλη αποστασία του κόσμου και κάνει έντονα τα σημάδια της και στη χώρα μας, μια αποστασία που όπως προειδοποιεί ο απόστολος Παύλος θα προηγηθεί της εμφανίσεως του αντίχριστου (β’ Θεςσσ. Β’ 3).

  Η θεραπεία κατά του καπνίσματος και των ναρκωτικών

  Λοΐζος Λοΐζος
  Με πληροφορίες από Ελληνικά Νέα


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι