Follow @pistosgr

Βρίσκεστε εδώ:

Προπαγάνδα

 • Θέλουν να ξαναδικάσουν τον Mel Gibson για τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε το 2006


  Θέλουν να ξαναδικάσουν τον Mel Gibson για τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε το 2006
  Christian Post / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣΤα «αντισημιτικά σχόλια» που έκανε ο ηθοποιός Μελ Γκίμπσον το 2006 (ενώ ήταν υπό την επιρροή αλκοόλ), μπορεί να ήταν το ξεκίνημα για την πτώση της καριέρας του. Τώρα, μία δικαστής έχει αποφανθεί ότι ο αστυνομικός στον οποίον έκανε τις παρατηρήσεις αυτές πρέπει να πάει την υπόθεση στο δικαστήριο.Η δικαστής αποφάνθηκε την Πέμπτη ότι ο αστυνομικός James Mee θα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει την υπόθεσή του σχετικά με το ότι υπέστη «διακρίσεις» στο χώρο εργασίας του μπροστά από μια κριτική επιτροπή. Ο αστυνομικός που είναι Εβραίος ισχυρίζεται ότι ανώτερα στελέχη του είπαν να αφαιρέσει τα αντισημιτικά σχόλια του Gibson από την έκθεση. Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι δεν του δόθηκε προαγωγή, λόγω του συμβάντος.«Ενώ ο Mee (φωτο κάτω) παραπονέθηκε στους άλλους στο τμήμα ότι χειρίστηκε λανθασμένα την σύλληψη του Gibson, δεν φαίνεται ότι ανέφερε ποτέ τη θρησκεία του, ως αιτία για τη διάκριση», αναφέρει η δικαστής.
  Παρόλα αυτά, η δικαστής ανέφερε αρκετά στοιχεία για την υπόθεση στην διαδικασία σε μια κριτική επιτροπή. «Αν και νομίζω ότι είναι λεπτά, πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να δημιουργηθεί ερώτημα για την κριτική επιτροπή να αποφασίσει», δήλωσε η Scheper κατά τη διάρκεια ακρόασης στο Λος Άντζελες.Τα Media ανέφεραν ότι η διάκριση αυτή οφείλεται σε αντικρουόμενες θρησκευτικές απόψεις ανώτερων αξιωματικών. Ωστόσο η δικηγόρος του Mee, Yael Trock ανέφερε ότι η αιτία οφείλεται στο ότι ο Gibson ήταν διασημότητα. "Το θέμα είναι ότι το τμήμα κακομεταχειρίστηκε τον Mee, ο οποίος τόλμησε να συλλάβει τον Mel Gibson και να του φερθεί όπως σε κάθε άλλο άτομο."Μετά το συμβάν, ο Gibson καταδικάστηκε σε τρία χρόνια δοκιμασίας. Του επιβλήθικε επίσης πρόστιμο και υποχρεώθηκε να συμμετάσχει σε μαθήματα θεραπείας.Στην αρχή ο Gibson είπε στον αστυνομικό «Η ζωή μου έχει τελειώσει. Την έχω πατήσει. Η Robyn πρόκειται να με αφήσει». Σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης, ο Gibson στη συνέχεια εξερράγη και άρχισε να βρίζει τον αστυνομικό που τον συνέλλαβε, λέγοντας «Γ…..Εβραίοι ... οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για όλους τους πολέμους στον κόσμο».
  Σύμφωνα με τον φίλο του Gibson, ο ηθοποιός δεν ήταν καλά εκείνη την εποχή."Είναι πεποίθησή μου ότι ένιωθε ότι είχε πλήρως αποτύχει ως ανθρώπινο ον. Ο Mel, στην ουσία, προσπαθούσε να προσκαλέσει το θάνατό του από τον αστυνομικό. Δεν νομίζω ότι είχε καμία σχέση με αντισημιτισμό. Νομίζω ότι προσπαθούσε να προκαλέσει τον τύπο να τραβήξει το όπλο του και να τον πυροβολήσει. Πριν φύγει από το εστιατόριο εκείνο το βράδυ, πήγε στο κάθε τραπέζι και είπε αντίο. Γιατί να πει αντίο σε κάθε τραπέζι, αν δε νόμιζε ότι δεν πρόκειται ποτέ να τους ξαναδεί; Πιστεύω ότι αυτό που συνέβη εκείνη τη νύχτα ήταν ένα αποχαιρετιστήριο», είπε μια ανώνυμη πηγή στο Vanity Fair.Αφού διέρρευσε η έκθεση σύλληψης στο TMZ.com, ο Gibson εξέδωσε δύο συγνώμη μέσα από εκπρόσωπό του και σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με την Diane Sawyer, λέγοντας ότι τα σχόλιά του τα «ξεφούρνισε σε μια στιγμή παραφροσύνης» και ζήτησε να συναντηθεί με Εβραίους θρησκευτικούς ηγέτες για να τον βοηθήσουν να "διακρίνει το κατάλληλο μονοπάτι για την θεραπεία.".Ένα βίντεο είναι εδώΔιαβάστε σχετικά: • Ποιοι προσπαθούν να τελειώσουν την καριέρα του Mel Gibson;• Jim Caviezel: «Ο ρόλος του Χριστού κατέστρεψε την καριέρα μου. Το Χόλυγουντ μου έκλεισε την πόρτα» • «Θαύμα» με τον Μελ Γκίμπσον: ετοιμάζει ταινία για τον Ιούδα τον Μακκαβαίο!Επίσης από ΤΑ ΝΕΑ: O Μελ Γκίµπσον σε µαύρη λίσταΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

  ...

  Κόκκινος Ουρανός


Δημοφιλη αρθρα

Λογοι